Taxi

Behöver du en taxi för dig själv eller en gäst? Vi kan hjälpa dig.

KTH:s resepolicy innebär att taxi ska användas sparsamt. Miljötaxi ska alltid användas och samåkning ske när det är möjligt. Kollektivtrafik ska användas i största möjliga utsträckning. 

KTH har ramavtal med MyCab. Mer information om MyCab finner du här

Fördelarna med MyCab är flera, bland annat att vi slipper att hantera taxikvitton, det är möjligt att koppla taxiresan till ett specifikt flyg och vi får en samlad bild över KTH:s totala taxiresande. Betalning sker via faktura (Diners TAC) till KTH. 

Anställda med sakattesträtt

Har du sakattesträtt så har du möjlighet att få ett eget konto hos MyCab. Maila till Servicecenter så hjälper vi dig att ordna ett konto. Nyregistrering tar mellan 2-4 arbetsdagar. När nyregistreringen är klar, kommer du få ett välkomstbrev per mail med inloggningsuppgifter (användar-id och lösenord) från Mycab samt information om hur man bokar taxi hos Mycab. Till dess att du har fått ditt egna konto, så kan vi på Servicecenter hjälpa dig med bokning av taxi. 

Anställda utan sakattesträtt

Har du inte sakattesträtt så kan vi på Servicecenter hjälpa till med bokning av taxi för dig. Som vid övriga inköp gäller att godkännande från ekonomiskt ansvarig ska finnas. Maila oss eller är det brådskande, kom förbi receptionen!

Gäster

Behöver du taxi till en gäst så kan vi på Servicecenter hjälpa dig att boka. Maila Servicecenter eller är det brådskande, kom förbi receptionen. Informera gärna gäster som kanske behöver boka taxi själv vid senare tillfälle att de ska använda sig av erkända bolag, som Taxi Stockholm eller Taxi 020, så de inte får betala för mycket för sin resa. 

Information vi behöver för att kunna boka (gäller alla kategorier ovan) 

  • Namn på resenär
  • Mobilnummer till resenär
  • Upphämtnings/avlämningsställe. Är det en körning till/från Electrum beställer vi alltid till/från Kistagången 16
  • Flightnummer om resa till/från Arlanda 
  • Ev andra önskemål såsom barnstol, möt med namnskylt, extra mycket bagage etc. 
Till sidans topp