Parkering

Parkering vid KTH Kista.

Parkering i Electrum - månadsparkering (för tillståndsinnehavare)

KTH har tillgång till ett flertal parkeringsplatser för anställda med infart på Isafjordsgatan 18 A (Electrum 1) eller Isafjordsgatan 32 (Electrum 3). Dessa hyrs på månadsbasis och betalningen dras då direkt från lönen. För att ställa dig i kö, kontakta service@eecs.kth.se eller kom förbi Servicecenter.

Parkering i Electrum - på dagsbasis (för alla)

I garaget Electrum 1 (Isafjordsgatan 18) finns 10 allmänna parkeringsplatser (plats nr. 101-111) där man betalar per timme (eller 70 kronor för ett dygn) för att parkera. Dessa är oftast fulla redan efter klockan 8 på morgonen, så kom i tid om du vill nyttja en sådan.

Cykelparkering

I garaget på Isafjordsgatan 18 A finns cykelställ för anställda. Är du intresserad av att cykla till jobbet? Gå förbi Servicecenter så får du en sticker att sätta på cykeln för smärtfri parkering. En karta till parkeringsplatsen med cykelställ finner du här: ICT Electrum - Cykelparkering (jpg 748 kB)

Gästparkering

Har du en gäst som behöver låna parkeringplats? Vi har tre parkeringsplatser för besökare som bokas via Servicecenter. Om du vill boka en plats via mejl, glöm inte att skriva din gästs namn och registreringsnummer samt tiden för besöket. Du kan även boka direkt i Servicecenter eller höra av dig för mer information. En karta till våra gästparkeringar finns här: ICT Gästparkering (jpg 767 kB)

För dig som redan har parkeringsplats

Tillståndet du har är giltigt i ett av våra garage (Electrum 1 eller Electrum 3). Vid felparkering riskerar du få böter, så om du är osäker vilket garage du ska parkera i kontakta service@eecs.kth.se. Var god observera att dessa tillstånd endast är giltiga på KTH:s uppmärkta parkeringsplatser (ej gästparkeringen!).

Parkering för studenter

Tyvärr har vi ingen möjlighet att erbjuda parkeringsplatser för studenter för närvarande. 

Till sidans topp