Välkommen Maria, ny servicekoordinator!

Publicerad 2017-04-20

Maria har jobbat i Servicecenter sedan 18 april.

Vem är Maria Berthelius?

Hon är en glad och positiv person som älskar mat. Verkligen älskar mat. En av de bästa sakerna med att resa (en annan sak hon verkligen älskar) är att besöka lokala dagligvarubutiker utomlands för att spana in allt roligt som där finns. Ordning och reda gillar hon också, det är kanske inte alltid hon lyckas, men sällan blir hon så nöjd som när det finns chans för henne att kategorisera och strukturera, gärna i färgskalor.

Vad kommer du att jobba med på KTH?

Jag kommer jobba som servicekoordinator i Servicecenter.

Var har du jobbat tidigare?

Tidigare har jag jobbat med språkresor på ett företag i centrala Stockholm. Hade ansvar för marknadsföring och administration kring studenter som skulle plugga franska, ryska, koreanska och japanska. Oväntad men härligt blandning!

Vilken hobby skulle du börja med om tid och pengar inte var ett problem?

Trädgårdsarbete! Älskar växter och blommor, men jag är betydlig mer entusiastisk än kunnig. Det vill säga att jag skulle behöva oceaner av tid för att försöka lyckas och sedan massvis med pengar för att köpa nya växter när de tidigare har dött.

Vilken filmtitel beskriver ditt liv bäst?

Med förhoppning att vi bara pratar titel här och inte innehållet… Eternal Sunshine of the Spotless Mind. Försöker att alltid vara glad och positiv.

Vad är bästa sättet att starta dagen på enligt dig?

En rejäl frukost samtidigt som jag får läsa en bra bok.

Till sidans topp