Vinnare av Stegtävlingen 2017

Publicerad 2017-06-19

Vi vill börja med att gratulera ECE-skolan som tog hem vinsten! UF, regerande mästare från 2016, kommer därmed att lämna över pokalen till ECE-skolan. Tätt efter ECE kom ITM på en andra plats och på tredje plats kom UF. ICT-skolan kom på femte plats vilket vi kan vara väldigt stolta över. Totalt var vi sju skolor som deltog och tillsammans nådde vi målet som utlöste donationen till Hjärt-Lungfonden, bra jobbat!

På ICT-skolan har även vi våra vinnare, grattis SCS som får en gemensam lunch i Faculty Lounge! Vinnare på SCS är Fadil Galjic med totalt 1 288 337 steg. På en andra plats kom COS där vinnaren är Markus Hidell med 653 389 steg. På Förvaltningen/Elab är Sandra G. Nylén med totalt 671 964 steg och på ELE Mohamed Tagelsir Mohamed Elhussein med 1 468 021 steg. Ni är alla välkomna till Servicecenter för att hämta upp er vinst. Bra jobbat!

Vi har också lottat bland alla deltagare och vinnare är: Sha Tao, Szymon Sollami Delekta och Fredrik Lundvall, Grattis! Ni är också välkomna att hämta ert pris vid Servicecenter.