Välkommen Agnieszka Stasiak, ny studievägledare!

Publicerad 2017-06-09

Agnieszka har jobbat som studievägledare på utbildningsenheten sedan 1 juni.

Vem är Agnieszka Stasiak?
Jag flyttade till Sverige från Polen år 2001. Från Polen har jag en juridikexamen och här i Sverige har jag utbildat mig till studie- och yrkesvägledare. Är ganska aktiv som person och gillar att ha många olika projekt på gång. Min fritid spenderar jag gärna med familjen i stallet, gillar även att resa, läsa böcker och att inreda.

Vad kommer du att jobba med på KTH?
Jag kommer att jobba som studievägledare för framförallt studenter på programmen Civilingenjörsprogrammet och på Bachelor of Science Information and Communication Technology.

Var har du jobbat tidigare?
Tidigare har jag jobbat med studie- och yrkesvägledning på vuxenutbildning där jag bland annat kom i kontakt med KTH genom SFINX (svenska för utländska ingenjörer). Jag har även jobbat som säljare och inom rederibranschen.

Vilken superkraft skulle du vilja ha?
Jag bor i en lantlig miljö med hästhagar inpå husknuten. Det är väldigt skönt att bo långt ifrån city, men det innebär även långa resvägar. Därför skulle jag helst vilja ha superkraften att kunna teleportera mig. Det skulle även vara superskönt att kunna luncha i Paris eller Rom.

Vilken TV- karaktär skulle du helst vilja byta liv med?
Jag tror inte att jag skulle vilja byta permanent med någon annan men ett par dagar som Indiana Jones skulle uppskattas. Jag har alltid älskat den filmen eftersom Indiana vågar göra precis de saker jag aldrig skulle våga göra. Så om man ska byta då är det fullfart som gäller.

Vilket band/vilken artist väljer du om du inte kan komma på något annat att lyssna på?
One Republic passar alltid till allt oavsett. Sen gillar jag Alicia Keys väldigt mycket.

Till sidans topp