Stegtävling som räddar liv

Publicerad 2017-04-19

Vinnare av Stegtvälingen 2017

Vi vill börja med att gratulera ECE-skolan som tog hem vinsten! UF, regerande mästare från 2016, kommer därmed att lämna över pokalen till ECE-skolan. Tätt efter ECE kom ITM på en andra plats och på tredje plats kom UF. ICT-skolan kom på femte plats vilket vi kan vara väldigt stolta över. Totalt var vi sju skolor som deltog och tillsammans nåde vi målet som utlöste donationen till Hjärt-Lungfonden, bra jobbat!

På ICT-skolan har även vi våra vinnare, grattis SCS som får en gemensam lunch i Faculty Lounge! Vinnare på SCS är Fadil Galjic med totalt 1 288 337 steg. På en andra plats kom COS där vinnaren är Markus Hidell med 653 389 steg. På Förvaltningen/Elab är Sandra G. Nylén med totalt 671 964 steg och på ELE Mohamed Tagelsir Mohamed Elhussein med 1 468 021 steg. Ni är alla välkomna till Servicecenter för att hämta upp er vinst. Bra jobbat!

Vi har också lottat blad alla deltagare och vinnare är: Sha Tao, Szymon Sollami Delekta och Fredrik Lundvall, Grattis! Ni är också välkomna att hämta ert pris vid Servicecenter.

Aktiviteter

Vi har uppdaterat med fler aktiviteter som vi kan göra tillsammans under denna tävling. Om du deltar är du automatiskt med i ett lotteri och har möjlighet att vinna fina priser. Så anmäl dig nu!

Anmäl här: doodle.com/poll/rgaztpnr9mccya3w

Hur anmäler jag mig?

Senast 28 april, Steg 1: Klicka Här och tryck på log in 2: Create account 3. Aktiveringskod GETMOVING_KTH och följ instruktionerna.

Här hittar du mer information, om hur du till exempel kan auto-synka dina steg genom att använda mobilappen. Reg.manual_KTH.2017.pdf (pdf 586 kB)

Tävlingsperiod

Start: 1 maj. Avslut: 4 juni.

Vad ska jag göra?

Hälsopoäng kan du samla genom att promenera, berömma en kollega eller träna m.m. Allt i StaffInMotion programmet ger hälsopoäng och det finns något för alla.

Vi är Ett KTH men den prestigefulla vandringspokalen innehas för närvarande av UF. Vi vinner pokalen i år! Vi deltar även med varandra som en gemensam enhet för att samla så många hälsopoäng som möjligt.

Feel good, do good: De uppsatta målen som nås ger hälsopoäng som i sin tur löser en donation från vår samarbetspartner StaffInMotion som går till Hjärt-Lungfonden.

Stegräknare

Kvitteras ut i Servicecenter från och med den 24 april.

För mer info

support@staffinmotion.com  eller sandgn@kth.se